1998

Jászberény

04.09. B. Horváth István Zúg a március címmel költészet napi műsort adott elő  a városi könyvtárban.

Szolnok

04.04. Harmadik alkalommal szervezte meg a József Attila-szavalóversenyt a Ságvári Művelődési Házban a József Attila Baráti Kör.

04.10. József Attila születésének 93. évfordulóján, a költészet napja alkalmából a költő szobránál koszorúzással egybekötött megemlékezésre várták Szolnok lakosságát.

04.16. A helyi Márai Sándor Polgári Kör a Bajnok étterem különtermében költészet napi összejövetelt szervezett, melyen közreműködtek a Szigligeti Színház művészei.

04.22. A „Derűs órák nyugdíjasoknak” programot a költészet napjának szentelték a Szolnok Városi Művelődési Központban.

Mészáros János felvétele - Új Néplap archívum

Dr. Füle István országgyűlési képviselő a költészet napja alkalmából szépirodalmi és tudományos könyveket ajándékozott az Újvárosi Általános Iskola és Szakképző Iskola könyvtárának.

Új Néplap archívum

Túrkeve

04.04. Az Egressy Béni Zeneiskola dísztermében közösen rendezett irodalmi műsort a Túrkevéért Alapítvány és a Látássérültek JNSZ Megyei Szervezetének túrkevei csoportja. A költészet napja alkalmából Tóth Árpád-, Petőfi Sándor- és József Attila- versek hangzottak el. Több költeményt megzenésített formában, mélyről jövő emberi érzéseket visszatükrözve tolmácsoltak a meghívott előadók.

Új Néplap archívuma